06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Van Gestel & Partners | Powerful People

 

De War for Talent en The Great Retention zijn anno 2022 onmiskenbaar aanwezig op de arbeidsmarkt. Het boeien en binden van medewerkers is belangrijker dan ooit. Door verwachtingen en hoge ambities in goede banen te leiden bouw je aan de Workforce of the future. Wij beschikken over de juiste expertise om medewerkers te coachen naar top performance, gebaseerd op voorbeelden uit topsport. De wetenschap dat mensen de daadwerkelijke succesversterkers zijn boeit en bindt ons. In alles wat we doen laten we mensen excelleren, om zo organisaties en medewerkers blijvend te versterken.

V

 

 

Wie we zijn 

Van Gestel & partners | Powerful People ziet medewerkers als de belangrijkste assets van organisaties. Mensen zijn de de daadwerkelijke succesversterkers. Wij maken medewerkers bewust van hun persoonlijke intrinsieke waarde, zetten mensen blijvend in hun kracht en laten hen excelleren. Zo versterken we mensen en organisaties blijvend.  

Onze missie:
“De persoonlijke kracht, het talent en het potentieel van mensen zo helder communiceren dat zij geinspireerd raken, dit inzichzelf herkennen en daarop gerichte acties ondernemen voor persoonljke groei, bijdragend aan een win/win situatie voor mens en organisatie.”
   

 

Onze Mensen: 
Onze mensen zijn Senior Coaches met elk een eigen specialisme. Stuk voor stuk zijn het doorgewinterde professionals die hun sporen in het vak hebben verdiend. Mensen die zich hebben verbonden aan Van Gestel & Partners en waar we trots op zijn!

Ons logo: 
Het Van Gestel & Partners logo is een ‘aan/uit’ knop. Dit symboliseert dat we een keuze hebben om onszelf ‘aan’ te zetten, alert te zijn en vol in beweging en actie om datgene te doen dat belangrijk is in ons werk en leven. Dit geldt voor ons als coaches maar dit brengen we ook graag over op onze coachees. Talent is wat ons betreft iets wat iedereen heeft.  Helaas herkent niet iedereeen het eigen talent en weet niet iedereen het eigen talent bewust ‘aan’ te zetten of op een optimale manier te gebruiken. Optimaal gebruik van je talent leidt je op je weg naar persoonlijk meesterschap. Dat laatste, persoonlijk meesterschap, is wat ons betreft het ultieme doel voor elk mens. Een doel dat samengaat met het ontdekken van sterktes, persoonlijke triggers en hoe daar mee om te gaan, maar ook het (her)ontdekken van de eigen missie, het maken van keuzes en creëren van balans in het leven. Op de juiste momenten moeten we onszelf kunnen afschakelen, onszelf ‘uit’ of in de slaap modus kunnen zetten, om een gezonde werk-werk, privé-privé en werk-privé balans te creëren en te behouden. Op die manier zorgen we voor vitaliteit en een gezonde leefstijl en voorkomende we blootstelling aan chronische stress en burn-out.
De kleur oranje staat hierbij voor persoonlijk en warm. Dat willen we uitstralen en zijn in onze relaties met onze coachees en klanten.  

Onze beelden / fotografie:
Op onze website gebruiken we eigen foto materiaal. De foto’s komen hoofdzakelijk uit de kanosport en de natuur. Water heeft in onze foto’s vrijwel altijd een centrale rol. Jan-Michel van Gestel, onze Managing Partner, is sinds zijn tienerjaren actief in de kanosport en werkt vaak met de metafoor van water, wildwater, kanovaren en de kanoslalom wedstrijdsport. 

Water zoekt de weg van de minste weerstand, water is een van de krachtigste materialen op aarde. Rivieren slijten met veel kracht en eeuwen geduld bergen uit, waardoor de mooiste kloven ontstaan. Water kan mooi zijn, water kan verwoesten. Het juist aanwenden van de eigen kracht door mensen kan fantastische dingen opleveren, maar een verkeerde aanwending van dezelfde intrinsieke kracht kan ook verwoesten, net als water. We kunnen voortkabbelen om daarna in een stroomversnelling te geraken, we kunnen verzuipen in onze eigen stormen. Water is als het leven en biedt verschrikkelijk veel mooie metaforen voor de reis die we zelf, onze klanten  en onze coachees voortdurend ondergaan. 

 

Stress & Burn-out

 Burn-out is niet alleen een psychisch probleem. De klachten bij chronische stress en burn-out worden vooral veroorzaakt door een ontregeld stresssysteem. Wij coachen op 3 niveaus: lichamelijk, mentaal en gedrag, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek.

Loopbaan (her)start

Bij Van Gestel & Partners richten we ons niet op je (huidige of volgende) baan maar op je loopbaan. Daar staan we voor. Laat Van Gestel & partners | Powerful People het (her)startpunt zijn voor jouw verdere professionele Toekomst! 

 

Personal Mastery

Met de juiste ondersteuning kan ook jij persoonlijk meesterschap bereiken. Dat laten we je ervaren met ons Personal Mastery Skills programma! Een bewezen programma voor professionele ontwikkeling, 

Skip to content