06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

De naam Uitblinkers! gaat verdwijnen….

We starten een nieuwe fase van onze onderneming. Uitblinkers was onderdeel van Camelot Consulting BV. Sinds een paar maanden zijn we vanuit Camelot Consulting in gesprek met Habilis Mens & Organisatie over een verdergaande samenwerking. Hieruit is inmiddels een nieuwe opzet en naam geboren: Van Gestel & Partners | Powerful People. De samenwerking met Habilis is inmiddels gestart. 

Naast ons kantoor in Soest hebben we nu ook intrek hebben genomen in het kantoor van Habilis op bedrijventerrein Het Jabinet, Le Havre 11 in Eindhoven. Na de zomer zullen we de samenwerking verder intensiveren en formaliseren met de oprichting van een joint-venture onder de naam Van Gestel & Partners BV met Powerful People als toevoeging / pay-off. 

Powerful People geeft heel goed aan waar wij als organisatie voor staan. Als van Gestel & Partners herkennen we ons volledig in de visie op mensen en organisaties van Habilis: 

Eén organisatie met meerdere gezichten: Executive Search & Interim ManagementOnderwijs en Wellbeing at work. Wat ons boeit en wat ons bindt? De wetenschap dat mensen de daadwerkelijke succesversterkers zijn. Of dat nu gaat om het samenbrengen van organisaties en kandidaten, het vergroten van competenties van onderwijsprofessionals, of het creëren van vitale organisaties. In alles wat we doen laten we mensen excelleren, om zo organisaties blijvend te versterken. 

Met Van Gestel en Partners | Powerful People zijn we aanvullend op de dienstverlening van Habilis en hebben we onze visie op onze dienstverlening op een vrijwel gelijke manier verwoord: 

Eén organisatie voor al uw zakelijke coachingsvragen: OutplacementStress & Burn-out CoachingProfessionele Ontwikkeling. Wat ons boeit en waar wij voor staan? De wetenschap dat mensen daadwerkelijke succesversterkers zijn. Of dat nu gaat om het zoeken van een nieuwe uitdaging of het omgaan met uitdagingen in de huidige werksetting zoals doorgroei, functioneren of chronische stress. In alles wat we doen laten we mensen excelleren, zetten we mensen in hun kracht. Zo versterken we mensen en organisaties blijvend. 

Habilis en Van Gestel & Partners zijn er van overtuigd dat de diensten van beide organisaties elkaar vrijwel naadloos aanvullen. De mensen van Habilis zijn een welkome aanvulling als onze partners in outplacement, stress & Brun-out coaching en performance vraagstukken. Natuurlijk blijven we daarnaast werken met onze eigen coaches en zullen we op termijn zeker ook nieuwe coaches aan ons verbinden. Kortom we werken hard aan de plannen voor de toekomst van deze nieuwe organisatie.

 

Skip to content