06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Ook voor coaching bij stress- en burnout klachten kun je bij Camelot Consulting BV | Uitblinkers! Wij werken landelijk. We hebben eigen kantoren in Soest en Eindhoven en gebruiken flexibele kantoor ruimtes in andere steden. Onze coaches zijn gecertificeerd stress- en burnout coach volgens de CSR-Methode® en hebben daarnaast jarenlange ervaring in loopbaancoaching en coaching voor professionele ontwikkeling.

Hulp bij stress en burn-out

Verdwijnen je stressklachten niet vanzelf door rust? Of heb je een terugval? Dan is je lichaam waarschijnlijk ontregeld en is het verstandig een stress en burn-outspecialist in te schakelen. Deze biedt deskundige hulp bij stress en burn-out. Je wordt dan heel praktisch begeleid bij, in eerste instantie, lichamelijk en daarna geestelijk herstel. Zodat je je zo snel mogelijk weer beter voelt.

Veel coaches en psychologen doen stressklachten ‘er bij’. Helaas vergeten zij vaak het lichamelijke aspect in hun begeleiding mee te nemen. Terwijl stressklachten niet ’tussen de oren’ zitten. Lichamelijk herstel is cruciaal om beter te worden. CSR-stresscoaches, zoals Jan van Gestel van Uitblinkers!, zijn specialisten op het gebied van stress en burn-out die coachen volgens de op wetenschappelijke inzichten gebaseerde en zeer effectieve CSR-Methode®.

Beter mentaal zelfmanagement

De meeste benaderingen leren je hoe je jezelf mentaal beter kunt managen. Bij de ene benadering leer je stresssituaties anders te interpreteren, waardoor je er minder last van hebt. Bij een andere leer je hoe je een gevoel van controle over je eigen leven kunt terugkrijgen, of leer je positiever in het leven te staan. Heel belangrijk natuurlijk. Maar je werkt alleen aan je psyche en niet aan je herstel.

Terwijl dát toch juist is wat je nodig hebt. Je functioneerde namelijk prima, voordat je stressklachten kreeg. CSR stresscoaching voegt er daarom iets cruciaals aan toe: aandacht voor je energie-management. Daarom richt deze coaching zich op je lichaam, geest en gedrag.

Stresscoaching op maat

We starten altijd met een gedegen intake: de Energie CheckUp, zodat je coach de juiste begeleiding kan bieden. Maatwerk dus. Na de Energie CheckUp:

1. Soms is de Energie CheckUp voldoende om je op weg te helpen. Je krijgt tips mee om zelf mee aan de slag te gaan.

2. Heb je lichte stressklachten dan is een Stress Reductie traject van zo’n 5 sessies na de Energie CheckUp vaak voldoende.

3. Bij ernstige stressklachten of een burn-out kun je na de Energie CheckUp beter kiezen voor een Stress Herstel Traject.

4. Blijkt uit de Energie CheckUp dat je klachten niet stressgerelateerd zijn, dan zal je coach je vrijblijvend adviseren om een andere vorm van hulpverlening te kiezen.

Heb je vragen?

Deskundige hulp bij stress en burn-out, dat bieden we graag.

Bel of mail ons op 06 – 183 95 318 of jan@uitblikers.eu

Ik heb toegepast wat je zei en nagedacht op mijn ‘gestress’ en waar ik nog verbetering kan zoeken of bereiken. Daarom heb ik een gesprek aangevraagd en ook al gehad met mijn teamleider. Kort en goed…
Mijn zorgen over mijn functioneren, mijn productiviteit en mijn achtergronden en hoe mij dat beïnvloed. Het was een zeer open en goed gesprek.(…) Men is tevreden over mij, mijn werkethiek bevalt mijn werkgever, maar mijn teamleider ziet ook dat ik (te) veel van mezelf vraag en dat het ook iets relaxter mag qua hoge eisen die ik aan mezelf en mijn werk stel. Dat past in wat jij zei (….). Ik zet nu 2 dagen in op een ruim voldoende en het plezier en de rust zijn weer terug! (..) Jouw visie over hoe mijn stress systeem te kalmeren onderschrijf ik. Ik moet gewoon meer slaap uren maken en meer rust nemen, genoegen nemen met goed is goed genoeg in plaats van perfectie. (…) Zonder ons gesprek had ik mijn teamleider niet om dat gesprek en helderheid gevraagd. het is jouw talent en verdienste dat jij (mijn) ’twijfel’ om doet zetten naar ‘daadkracht’ Een paar gezonde rake woorden, een gezonde dosis inlevingsvermogen, levenservaring, en bereid om geëffende paden te verlaten waarmee je mij, en anderen hoop ik, extra, of ondergesneeuwde, inhoud of power geeft. (…) Ik wilde je dit niet onthouden zodat je ziet dat het zeer zin- en waardevol is wat je doet en zeker voor mij en dat het vruchten afwerpt. (…) Bedankt!!!

Mike

Operator

Skip to content