06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Coaching persoonlijke ontwikkeling | Personal Mastery

 

 

 

 

 

 

Goud! TeamNL Kanoslalom 3 x K1, ECA Europees Kampioenschap U23, Hohenlimburg (D) 2017.
Lena Teunissen, Claudia Leenders, Maartje Otten

 

 

Persoonlijke Professionele Ontwikkeling   

 

Wij coachen medewerkers op het versterken van de persoonlijke kwaliteiten (kracht / talent / kwaliteit) en het leren van nieuwe vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Voorbeelden waarin Personal Mastery Coaching ingezet wordt zijn bijvoorbeeld Hi-Potential ontwikkeling; versterken van de persoonlijke effectiviteit (communicatie, samenwerking); leiderschap en leidinggeven, disfunctioneren (verbeterplan op gedragsmatige aspecten); versterken communicatie vaardigheden.  

Alle coaching vindt plaats op basis van een intake en een maatwerkplan. De nadruk in deze vorm van coaching ligt op het verbeteren van de “Personal Mastery Skills” van de coachee. Dit zijn skills, ofwel vaardigheden, die de coachee helpen om in zijn/haar kracht te blijven staan en gelijktijdig de grenzen van de comfort zone op te zoeken. Met behulp van ‘hefboom vaardigheden’ weet de coachee te voorkomen dat hij/zij  te veel blijft steken in het veilige midden van zijn/haar comfort zone, leert hij/zij deze comfort zone geleidelijk uit te breiden en weet hij/zij  beter om te gaan met mensen en situaties de hem door de werking van zijn/haar stress systeem uit de persoonlijke balans brengen.

Outplacement & Solliciteren

Neem deel aan onze workshop serie “Solliciteren vanuit je kracht!” 10 Unieke workshops waarin je alles leert over jouw positionering op de arbeidsmarkt.

 Meer informatie

Outplacement & Curriculum Vitae

Het CV is jouw persoonlijke brochure. Jouw unieke arbeidsmarkt marketing instrument. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om je CV te optimaliseren.

 Neem contact op

Outplacement & Linkedin

Een goed LinkedIn profiel is een absolute must voor hoger opgeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Laat ons jouw LinkedIn profiel beoordelen. 

Neem contact op

Skip to content