06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Outplacement

Met de wind in de zeilen naar een nieuwe bestemming!

 

Individueel en collectief

Als organisatie hebben we al ruim 20 jaar ervaring met outplacement, zowel collectief als individueel. Wij zijn uw ervaren partner waar het gaat om het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of loopbaan. Al onze trajecten zijn gericht op het individu en op het versterken van ieders unieke kracht en potentieel. We werken hoofdzakelijk op basis van persoonlijke coaching, ook als het een collectief traject betreft. Daarnaast kunnen alle clienten deelnemen aan ons workshop- en trainingsprogramma. Voor elk traject geldt dat wij werken met een vooraf overeenkomen tarief, gebaseerd op het afgesproken programma op maat.

Individueel

Zodra vanuit bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, een niet passende functie (functioneren), verschil van inzicht of een economische reden een verdere duurzame relatie tussen werkgever en werknemer niet meer mogelijk is kunt u bij het opstellen van de Vaststellings Overeenkomst (VSO) afspraken maken over begeleiding van werk-naar werk. In de meeste gevallen zijn werkgevers bereid de kosten voor Outplacement te betalen als onderdeel van de ontslagregeling. Wij bieden individuele trajecten op maat en komen graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten.
Individuele 
gesprekken vinden plaats op een van onze kantoren, op een van onze hubs door heel Nederland of op locatie bij uw werkgever. Als het traject na de ontslagdatum doorloopt zullen de gesprekken uitsluitend nog plaats vinden op ons kantoor of op een van onze hubs door heel Nederland.

Collectief

Zodra u als organisatie wegens economische of organisatorische redenen afscheid moet nemen van meerdere medewerkers gelijktijdig spreken we van een collectief traject. Al onze collectieve trajecten bestaan uit een combinatie van intensieve individuele coaching en deelname aan onze outplacement workshop serie.

Ook collectieve trajecten zijn in onze visie maatwerk. Daarom hanteren wij niet één standaard tarief maar stemmen wij onze offerte af op uw budget en uw specifieke situatie. Zo ontstaat een partnership in plaats van slechts ‘dienstverlening’. Vanuit onze ervaring van meerdere decennia weten we dat onze successcore een gemiddelde kwalitatieve uitstroom naar nieuwe banen is van 70% van de werknemers, binnen zes maanden na aanvang van het traject. 

Bij collectieve trajecten adviseren wij bij u op locatie een mobiliteitscentrum in te richten. Wij kunnen dit voor u opzetten en faciliteren zodat we de volledige zorg voor u en uw HR afdeling uit handen nemen. Na de ontslagdatum van de medewerkers vindt de coaching en begeleiding plaats op een van onze kantoren of een van onze hubs door heel Nederland.

Outplacement & Solliciteren

Neem deel aan onze workshop serie “Solliciteren vanuit je kracht!” 10 Unieke workshops waarin je alles leert over jouw positionering op de arbeidsmarkt.

 Neem contact op

Outplacement & Curriculum Vitae

Het CV is jouw persoonlijke brochure. Jouw unieke arbeidsmarkt marketing instrument. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om je CV te optimaliseren.

 Neem contact op

Outplacement & Linkedin

Een goed LinkedIn profiel is een absolute must voor hoger opgeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Laat ons jouw LinkedIn profiel beoordelen. 

Neem contact op

Skip to content