06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Coaching Leefstijl & Vitaliteit

 

 

 

 

 

 

 

 

Leefstijl & Vitaliteit

 

Leefstijl- & Vitaliteitscoaching is je gids en adviseur op fysiek, mentaal en sociaal emotioneel gebied. Het gaat hierbij om het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid en zelfmanagement. Dit om te kunnen uitgroeien tot een gelukkige en vitale jij. Je bent immers de bestuurder van je eigen geluk.

In de coaching is er aandacht voor zaken als gedachten, overtuigingen, veerkracht, emoties, gevoelens, communicatie, identiteit, waarden, bezieling persoonlijke missie, voeding, beweging, ontspanning, slapen, motivatie, daadkracht, zelfsturing en prioriteiten.

Vitaliteit is een breed begrip. Vitaliteit gaat over gezondheid en gewicht, voldoende beweging en ontspanning, zingeving, rust in je hoofd, wilskracht, sociale contacten, emoties en gedachten. Ieder heeft zijn eigen bagage uit het verleden, voorkeuren en wensen, eigen context en eigen kracht en beperkingen. Vitaliteit is daarom niet constant of algemeen en kent geen standaard recept. Werken aan vitaliteit vraagt een werkwijze die past bij de persoonlijke situatie, proces, persoon en mogelijkheden.

In onze aanpak krijgen medewerkers een steuntje in de rug bij de overgang naar een gezondere leefstijl, als hij of zij na ziekte of tegenslag de draad weer op moet pakken fop zoek is naar aanknopingspunten voor meer persoonlijke kracht.

Onze coach:

Selina van der Vliet – Integraal leefstijl- & Vitaliteitscoach i.o.

 

Outplacement & Solliciteren

Neem deel aan onze workshop serie “Solliciteren vanuit je kracht!” 10 Unieke workshops waarin je alles leert over jouw positionering op de arbeidsmarkt.

 Meer informatie

Outplacement & Curriculum Vitae

Het CV is jouw persoonlijke brochure. Jouw unieke arbeidsmarkt marketing instrument. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om je CV te optimaliseren.

 Neem contact op

Outplacement & Linkedin

Een goed LinkedIn profiel is een absolute must voor hoger opgeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Laat ons jouw LinkedIn profiel beoordelen. 

Neem contact op

Skip to content