06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Executive Coaching

 

 

 

 

 

ECA Europees Kampioenschap Kanoslalom 2019, Pau (F)

Team NL: Lena Teunissen, Jürgen Köhler (trainer/coach)

Executive Coaching | Persoonlijk Meesterschap   

 Coaching voor directieleden, bestuurders en Chief Executives binnen profit en non-profit. 

Herkennen van je kracht, in vertrouwen adresseren van lastige kwesties rondom bijvoorbeeld weerbaarheid, wendbaarheid en vertrouwen in beslissingen. 

In een volatiele wereld als die van vandaag, is het zaak om scherp te blijven, kort op de bal. Voortdurend in de spiegel kijken, reflecteren op onder andere  innerlijke drijfveren, overtuigingen, eigen gedrag en de impact daarvan op de organisatie, omgeving en stakeholders met een stevige sparring partner, dat vind je in Executive Coaching

Onze  coaching is gericht op het versterken van het persoonlijk en professioneel leiderschap, vergroten van het zelfvertrouwen en het verbeteren van het persoonlijk meesterschap.

Outplacement & Solliciteren

Neem deel aan onze workshop serie “Solliciteren vanuit je kracht!” 10 Unieke workshops waarin je alles leert over jouw positionering op de arbeidsmarkt.

 Meer informatie

Outplacement & Curriculum Vitae

Het CV is jouw persoonlijke brochure. Jouw unieke arbeidsmarkt marketing instrument. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om je CV te optimaliseren.

 Neem contact op

Outplacement & Linkedin

Een goed LinkedIn profiel is een absolute must voor hoger opgeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Laat ons jouw LinkedIn profiel beoordelen. 

Neem contact op

Skip to content