06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Van Gestel & Partners | Powerful People

Camelot Consulting BV en Habilis Mens & Organisatie BV hebben besloten niet langer samen te werken aan de bouw van Van Gestel en Partners BV. Derhalve hebben we de BV onlangs gestaakt en uitgeschreven bij de KvK.

Jan-Michel van Gestel zet de activiteiten die we in Van Gestel & Partners | Powerful People sinds 2019 hebben opgebouwd voort onder Camelot Consulting BV. Voor onze klanten, coaches en coachees verandert er hierdoor weinig. Ook het bezoekadres in Eindhoven blijft hetzelfde; alleen is ons naamplaatje weg bij de deur.

‘Powerful People’ geeft goed aan waar Van Gestel & Partners nog steeds voor staat: De wetenschap dat mensen de succesversterkers van organisaties zijn. Of dat nu gaat om het zoeken van een nieuwe baan of het omgaan met uitdagingen in de huidige werksetting zoals doorgroei, functioneren of chronische stress. In alles wat we doen laten we mensen excelleren, om zo organisaties blijvend te versterken. 

Van Gestel & Partners | Powerful People richt zich op Outplacement, Stress & Burn-out Coaching, Coaching Professionele Ontwikkeling en HR Interim Management. 

Voor meer informatie:

Camelot Consulting BV
Van Gestel & Partners | Powerful People
Jan-Michel van Gestel
T: 06-18395318
E: mail@vangestel-partners.nl

I:  www.vangestel-partners.nl

Skip to content