06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Assessment

Assessments Professionele Ontwikkeling  

 

Hoe raak jij geinspireerd? Hoe zet jij je beste beentje voor, voor jezelf, voor je gezin en voor de organisatie(s) voor wie je werkt? Wij helpen je op weg door je beter inzicht te geven in jezelf en ook door je te begeleiden en ondersteunen door coaching op je sterke punten, talenten en kwaliteiten zodat je deze zo goed mogelijk kan inzetten.  We kijken naar jou als unieke persoon, naar jouw kwaliteiten en naar de door jou gewenste toekomst of loopbaan.    

Onze ontwikkel assessments zijn bedoeld om talenten in kaart te brengen. Elk mens is uniek en iedereen heeft intrinsieke sterke punten. Wij willen het allerbeste uit mensen halen, zonder te veel te vragen. Daarom werken we met een uniek programma van assessment en coaching op basis van wat voor ieders afzonderlijke persoonlijke ontwikkeling nodig is. Het werken aan een verbeterde versie van de coachee is hierbij het doel. Het in kaart brengen van sterke punten staat centraal in ons assessment voor professionele ontwikkeling en zetten de medewerker op het juiste spoor voor het verbeteren van zijn/haar Personal Mastery Skills ofwel het ‘persoonlijk meesterschap’. Vaardigheden die van belang zijn voor een optimaal loopbaanpad. 

Wij maken gebruik van de psychologische testen van Online Talent Manager en zetten de volgende tests standaard in:  

  •  Gedrag in aanleg op basis van de Big Five / vijf factoren model;
  • Werkstijl en leiderschapsstijl met talentrapport;
  • Communicatiestijl;
  • Organisatie cultuur gewenst;
  • Loopbaanwaarden;
  • Eventuele aanvullende tests om specifieke vragen te beantwoorden.  

In coaching en outplacement maken we vrijwel altijd gebruik van onze assessment tools. Dit geeft snel inzicht in je sterke punten, valkuilen en in situaties waarin je floreert of jezelf juist tegen komt. In vrijwel alle gevallen zetten we de testen in het begin van het traject in, behalve bij stress & burn-out coaching daar maken de testen (meestal) deel uit van de afsluitende fase.

Psychologische Assessments

Talent

 Iedereen heeft talenten. Wij laten je, wat je situatie ook is, kennismaken met jouw talenten en intrinsieke kracht en coachen en begeleiden je bij het inzetten daarvan in je werk. Dit zodat je gezond, gemotiveerd en geïnspireerd blijft.

Loopbaan (her)start

Bij Van Gestel & Partners richten we ons niet op je (huidige of volgende) baan maar op je loopbaan. Daar staan we voor. Laat Van Gestel & partners | Powerful People het (her)startpunt zijn voor jouw verdere professionele Toekomst!

Personal Mastery

Met de juiste ondersteuning kan ook jij persoonlijk meesterschap bereiken. Dat laten we je ervaren met ons Personal Mastery Skills programma! Een bewezen programma voor professionele ontwikkeling, ook na burn-out.

Skip to content