06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Van Gestel & Partners | Eén organisatie voor al uw coachingsvragen!

Coaching


Van Gestel & Partners is uw partner voor al uw zakelijke coachingsvragen.

Of het nu Executive Coaching of Mental Coaching betreft, een team ontwikkeling vraagstuk of coaching voor een medewerker met stress & burn-out klachten, met een verbeterplan wegens disfunctioneren of een outplacement traject….. Wij zijn thuis in alle voorkomende vraagstukken waar gedrag, communicaties, samenwerking,  psychologie en functioneren samenkomen. Tevens coachen wij op leiderschap vraagstukken en duurzame inzetbaarheid.

Uw medewerkers boeien en binden, werken aan vitaliteit van uw organisatie en een aantrekkelijke werkgever zijn op de arbeidsmarkt. Dat zijn sleutelfactoren voor succes. Het zijn medewerkers die aan de basis staan van klanttevredenheid. ‘Customer Experience’ begint daarom met ‘Employee Experience’ en de ‘vitaliteit’ van uw medewerkers en uw organisatie. Mensen zijn de daadwerkelijke succesversterkers, voor elke organisatie. Natuurlijk is coaching altijd maatwerk, uw vragen zijn het uitgangspunt.

Mensen laten excelleren is de basis voor succes, ook als dat excelleren elders betreft.

Wij helpen organisaties en medewerkers door gerichte coaching naar persoonlijk meesterschap

Wij zijn onderdeel van de Habilis Groep. 

Stress en burn-out coaching

Uitblinkers! is Partner van CSR-Centrum. Wij coachen medewerkers bij het herstel van chronische stress en burn-out. Ook bieden we preventie programma’s. Elke geïnvesteerde Euro levert zo’n vier Euro op aan besparingen op verzuimkosten en productiviteit.

Meer info

Coaching professionele ontwikkeling

Voor alle coaching  en support voor professionele ontwikkeling van uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van ons Personal Mastery Skills programma, onder andere gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de neuro psychologie.

Meer info

Outplacement

Begeleiding van medewerkers die om wat voor reden dan ook professioneel van werk naar werk begeleid moeten worden. Collectief of individueel. Met oog voor werken vanuit ieders unieke persoonlijke kracht.

Meer info

 

Ontwikkel assessments

Wij voeren reeds meer dan 10 jaar ontwikkel assessments uit waarbij we onder andere gedrag in aanleg (Big5 factoren) werk en leiderschapsstijl, communicatiestijl, talent, competenties en cultuur aspecten in kaart brengen. Ook 360 graden feedback op een aantal aspecten is mogelijk.

Meer info

 

Energie Check-Up

De energie Check-up is een uitgebreide intake die bestaat uit twee gesprekken, een online vragenlijst en een psycho-fysiologische meting bij een biofeedback therapeut of een HRV Lifestyle analyse. We krijgen hiermee inzicht in de ernst van je stressklachten. De resultaten worden samengevat in een rapportage met conclusies en adviezen.

Stress Reductie Traject

Bij lichtere stress klachten adviseren we een traject van circa 6 sessies. Dit traject bevelen we aan als je chronische stress klachten ervaart, maar nog wel aan het werk bent. Je werkt met je coach van van Gestel & Partners aan energie management, energie opbouw en verbetering van je zelfmanagement. Dit om weer fit te worden en te blijven.

Burn-out Herstel Traject

Een Burn-out hersteltraject bij van Gestel & Partners bestaat uit circa 10 sessies. Hierbijw erk je in eerste instantie aan je lichamelijk en daarna psychisch herstel. Als je begint op te knappen ga je aan de slag met opbouw van vitaliteit, verbetering zelfmanagement en een plan van aanpak rond je re-integratie.