06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Van Gestel & Partners | Powerful People

Coaching & Talent Development


Van Gestel & Partners is uw partner voor Talent Development.

Uw medewerkers, high en top potentials boeien en binden, werken aan vitaliteit van uw organisatie en een aantrekkelijke werkgever zijn op de arbeidsmarkt. Dat zijn sleutelfactoren voor succes, zeker in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment.

Het zijn medewerkers die aan de basis staan van klanttevredenheid. ‘Customer Experience’ begint daarom met ‘Employee Experience’ en met de ‘vitaliteit’ van uw medewerkers en uw organisatie.

Mensen zijn de daadwerkelijke succesversterkers, voor elke organisatie. Natuurlijk is coaching altijd maatwerk, uw vragen zijn het uitgangspunt. Wij hebben ervaringen uit topsport vertaald naar de eisen voor Corporate Athletes. 

Wij begeleiden en coachen top talents in het bedrijfsleven naar duurzame carrières die er toe doen. 

Wij zijn onderdeel van de Habilis Groep. 

Stress en burn-out coaching

Wij zijn partner van CSR-Centrum. Wij coachen medewerkers bij het herstel van chronische stress en burn-out. Ook bieden we preventie programma’s. Elke geïnvesteerde Euro levert zo’n vier Euro op aan besparingen op verzuimkosten en productiviteit.

Meer info

Coaching professionele ontwikkeling

Voor alle coaching  en support voor professionele ontwikkeling van uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van ons Personal Mastery Skills programma, onder andere gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de neuro psychologie.

Meer info

Outplacement

Begeleiding van medewerkers die om wat voor reden dan ook professioneel van werk naar werk begeleid moeten worden. Collectief of individueel. Met oog voor werken vanuit ieders unieke persoonlijke kracht.

Meer info

 

Ontwikkel assessments

Wij voeren reeds meer dan 10 jaar ontwikkel assessments uit waarbij we onder andere gedrag in aanleg (Big5 factoren) werk en leiderschapsstijl, communicatiestijl, talent, competenties en cultuur aspecten in kaart brengen. Ook 360 graden feedback op een aantal aspecten is mogelijk.

Meer info

 

Energie Check-Up

De energie Check-up is een uitgebreide intake die bestaat uit twee gesprekken, een online vragenlijst en een psycho-fysiologische meting bij een biofeedback therapeut of een HRV Lifestyle analyse. We krijgen hiermee inzicht in de ernst van je stressklachten. De resultaten worden samengevat in een rapportage met conclusies en adviezen.

Stress Reductie Traject

Bij lichtere stress klachten adviseren we een traject van circa 6 sessies. Dit traject bevelen we aan als je chronische stress klachten ervaart, maar nog wel aan het werk bent. Je werkt met je coach van van Gestel & Partners aan energie management, energie opbouw en verbetering van je zelfmanagement. Dit om weer fit te worden en te blijven.

Burn-out Herstel Traject

Een Burn-out hersteltraject bij van Gestel & Partners bestaat uit circa 10 sessies. Hierbijw erk je in eerste instantie aan je lichamelijk en daarna psychisch herstel. Als je begint op te knappen ga je aan de slag met opbouw van vitaliteit, verbetering zelfmanagement en een plan van aanpak rond je re-integratie.

Skip to content