06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Leiderschap Coaching

 

 

 

 

 

ECA Europees Kampioenschap Kanoslalom 2019, Pau (F)

Team NL: Lena Teunissen, Jürgen Köhler (trainer/coach)

Leiderschap Coaching | Persoonlijk Meesterschap    

 Coaching voor projectleiders, managers en leidinggevenden binnen profit en non-profit.  

Bij leiderschap coaching brengen we via gerichte online testen de leiderschaps- en communicatiestijl in kaart. Hierdoor krijg je inzicht in je persoonlijke voorkeuren. Waar gewenst toetsen we deze ‘stijl voorkeuren’ via 360 graden feedback.  

Het coaching traject geeft je inzicht in het optimale gebruik van jouw stijl en voorkeuren en zoomt in op persoonlijke kracht en leerpunten om effectiever leiding te geven. 

Door middel van reflectie op praktijk situaties werk je aan het verbeteren van jezelf en de team prestaties en vergaar je inzicht op jouw rol als (coachend) leider in de organisatie. Authentiek zijn, zelfbewust en met zelfvertrouwen omgaan met stake-holders. Integriteit en de relatie met persoonlijke effectiviteit, integriteit en persoonlijke missie komen vrijwel altijd aan bod. Hoe laat je medewerkers in beweging komen en blijven met oog voor welzijn, vitaliteit en organisatie resultaat. Natuurlijk is het coaching programma altijd op maat gesneden, gerelateerd aan jouw concrete vragen en leerdoelen. 

Onze  coaching is gericht op het versterken van het persoonlijk en professioneel leiderschap, vergroten van het zelfvertrouwen en het verbeteren van het persoonlijk meesterschap.

Outplacement & Solliciteren

Neem deel aan onze workshop serie “Solliciteren vanuit je kracht!” 10 Unieke workshops waarin je alles leert over jouw positionering op de arbeidsmarkt.

 Meer informatie

Outplacement & Curriculum Vitae

Het CV is jouw persoonlijke brochure. Jouw unieke arbeidsmarkt marketing instrument. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om je CV te optimaliseren.

 Neem contact op

Outplacement & Linkedin

Een goed LinkedIn profiel is een absolute must voor hoger opgeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Laat ons jouw LinkedIn profiel beoordelen. 

Neem contact op

Skip to content